Beste ouders en jeugdleden,
LET OP !!! Als de penningmeester meer dan 1 herinnering moet sturen, dan worden er extra administratiekosten iin rekening gebracht. Contributie moet vooraf worden betaald.
19 april 2024 zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd.  Degenen die zich al hebben ingeschreven, hoeven dat natuurlijk niet meer te doen:zij staan automatisch ingeschreven. INFO VOLGT.
Kijk bij lestijden i.v.m. wijzigingen.
OUDERS BIJ DE LES

Wij begrijpen heel goed dat u graag de verrichtingen/ontwikkelingen van uw kind tijdens de judoles wilt zien. Op de oude locatie kon dat vanuit de hal van de Dojo. In sporthal de Speler is dat niet meer op die manier mogelijk, wel zouden de ouders die dat willen in de zaal kunnen zitten. We moeten dan wel een aantal afspraken maken met elkaar.
Mobiel op stil, geen telefoongesprekken voeren in de zaal, u kunt dat doen op de gang.
U moet zelf uw kinderen, die niet mee doen aan de judoles, in de gaten houden en zorgen voor rust in de zaal. Er mogen ook geen gevaarlijke situaties ontstaan door kinderen door de zaal te laten hollen.
Wilt u rustig zitten of werken, dan kunt u op de 1eetage van de Speler in het cafégedeelte terecht.

Wij hopen dat u als ouder/verzorger wil meewerken en dat we een fijne tijd in de Speler zullen hebben. 
Let op! Op woensdag zijn wij gestart met aangepast judo (voor kinderen met een beperking) in samenwerking met de Culturele Sportstichting.